Onze ondersteuning

Goede Zorg Proef Je helpt je naar een gezonder aanbod.

Lees op deze pagina hoe we dat doen. Vragen?

Lerend netwerk

We organiseren bijeenkomsten voor ziekenhuizen en zorginstellingen om struikelblokken te bespreken, elkaars expertise te benutten en te inspireren. Alle Goede Zorg Proef Je ziekenhuizen en zorginstellingen zijn welkom om aan te sluiten bij de bijeenkomsten, waarbij verschillende thema’s worden besproken, deze zijn over het algemeen online. Daarnaast zijn er diverse werkgroepen waarbij er meer wordt ingezoomd op een specifiek onderwerp, zoals de werkgroep Assortiment om het gesprek aan te gaan met leveranciers.  Wil je meer weten over de bijeenkomsten? Neem dan contact met ons op.

Het Netwerk Facilitair Diëtisten

In de facilitaire dienst van zorginstellingen heeft de diëtist een essentiële rol vanwege specifieke kennis rondom voeding, ziektes, kwaliteit, regelgeving en richtlijnen. Het netwerk ‘Facilitair Diëtisten voor GVZ’, opgezet vanuit Goede Zorg Proef Je en erkend als netwerk door de Nederlandse Vereniging van Diëtisten, zorgt ervoor dat diëtisten verenigd zijn om kennis en ervaring uit te wisselen en hun positie te versterken. Heb je vragen over dit netwerk of heb je interesse om aan te sluiten als lid, van een ziekenhuis of zorginstelling, of als netwerkpartner? Neem dan contact op via netwerkGVZ@gmail.com.

Adviesprojecten door studententeams

Wageningen University & Research biedt de mogelijkheid om op een innovatieve manier een project uit te laten voeren door masterstudenten op een actueel vraagstuk binnen uw organisatie. De studenten gaan 8 weken in teams van 5 à 7 personen werken aan een adviesvraag. Wilt u ook een studententeam inzetten binnen uw organisatie? Neem dan contact met ons op.

Goede Zorg Proef Je ook in ons personeelsrestaurant!

Goede Zorg Proef Je ook in ons personeelsrestaurant!

Nynke Lokhorst
Communicatieadviseur
Ziekenhuis Gelderse Vallei

Volg ons op LinkedIn

Word lid van onze groeiende community.

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en ontvang het laatste nieuws over Goede Zorg Proef Je.

Projectpartners

Goede Zorg Proef Je is een project van Alliantie Voeding in de Zorg

In samenwerking met

Mede mogelijk gemaakt door