Ziekenhuis St. Jansdal

Wij zijn er trots op dat wij de stap hebben genomen om ons aan te sluiten bij de Goede Zorg proef je ziekenhuizen en hiermee versneld het NPA willen doorvoeren

Waarom doen jullie mee met Goede Zorg Proef Je?

Het St. Jansdal doet mee aan Goede zorg Proef je, omdat wij op zoek zijn naar handvatten en tips op het gebied van aanbod goede voeding en daarnaast zijn wij bezig met het ontwikkelen van een nieuwe visie op voeding. Hierbij is alle kennis die collega ziekenhuizen al hebben opgedaan van onschatbare waarde voor ons. Fijn voor ons om aan dit netwerk deel te kunnen nemen.

Op welk initiatief zijn jullie het meest trots?

Wij zijn er trots op dat wij de stap hebben genomen om ons aan te sluiten bij de Goede Zorg proef je ziekenhuizen en hiermee versneld het NPA willen doorvoeren.

Waar zijn jullie momenteel mee bezig?

Wij werken momenteel aan een nieuwe voedingsstrategie. Het concept document visie op voeding is klaar en goedgekeurd door het MT. Daarnaast zijn wij bezig om bewustwording te creëren bij onze medewerkers op het gebied van goede voeding.

Wat heb je nodig om de doelen van het NPA te behalen?

Een verandering van ons voedingsconcept voor onze patiënten. Daarnaast tips en tricks met betrekking tot het aanpassen van het assortiment voor medewerkers en bezoekers.

Contact:

Ingrid Bosma
E-mail: ia.bosma@stjansdal.nl

Social Media