Rode Kruis Ziekenhuis

Als één van de eerste ziekenhuizen in Nederland werken we succesvol aan een gezond en duurzaam voedingsaanbod voor al onze patiënten, medewerkers en bezoekers!

Waarom doen jullie mee met Goede Zorg Proef Je?

Gezond en duurzaam eten in het ziekenhuis? Dat kan bij ons! Als één van de eerste ziekenhuizen in Nederland werken we succesvol aan een gezond en duurzaam voedingsaanbod voor al onze patiënten, medewerkers en bezoekers! We vinden het belangrijk dat u in ons ziekenhuis voldoende en goed eet om aan te sterken. Maar veel patiënten hebben juist vaak wat minder trek. Daarom doet ons RKZ-keukenteam er alles aan om uw eetlust op te wekken! ‘In onze nieuwe visie willen we een balans vinden tussen alle belangen. Daarbij staat voorop dat we onze patiënten goed en duurzaam laten herstellen. Eten ondersteunt daarbij,’ vertelt Tim, hoofd Hospitality.

Op welk initiatief ben je het meest trots op?

Onze diners voor patiënten hebben we al volledig aangepast aan de richtlijnen gesteld door Goede Zorg Proef Je, hierin hebben we geen concessies gedaan in smaak en presentatie. Patiënten maar ook medewerkers zijn er trots op om dit te mogen eten en serveren!

Waar wordt er momenteel aan gewerkt?

Alle andere maaltijdmomenten voor zowel eten als drinken.

Contact:

Tim Maathuis

Social Media