Máxima MC

In de missie en de visie van Máxima MC (MMC) is opgenomen dat we Brabant gezonder willen maken door een betrouwbare partner te zijn op het gebied van preventie en behoud van gezondheid.

Waarom doen jullie mee met Goede Zorg Proef Je?

In de missie en de visie van Máxima MC (MMC) is opgenomen dat we Brabant gezonder willen maken door een betrouwbare partner te zijn op het gebied van preventie en behoud van gezondheid. Het project Goede Zorg Proef Je sluit hier naadloos op aan.

Op welk initiatief ben je het meest trots op?

We zijn trots op het kunnen inlenen van een diëtiste vanuit de eigen organisatie. Zo kunnen we de complexe materie van voeding doordacht en onderbouwd vertalen naar de MMC organisatie.

Waar wordt er momenteel aan gewerkt?

We hebben het hele assortiment van de broodserveerwagen inclusief extra verstrekkingen gescreend en naar de huidige geldende norm gebracht. Op dit moment werken we aan het realiseren van een nieuw en gebalanceerd weekmenu voor de warme maaltijd. Het keukenteam wordt opgeleid om een acht-gangen groenten menu te koken en hoe dit spannend en werkbaar te houden zodat je als gast het vlees of vis component niet mist.

Wat heb je nog nodig om de doelen van het NPA te behalen?

We vinden het belangrijk dat de mindset van veranderen gericht is op leuk en lekker en het een beroep doet op de vakkennis en creativiteit van de keukenbrigade.  

Contact:

Patrick van Gerven

E-mail: Patrick.van.Gerven@mmc.nl

Social Media