Meander Medisch Centrum

Als ziekenhuis bieden wij zorg aan mensen. Eten en drinken vormen onderdeel van het zorgproces. Het is in onze optiek dan ook logisch en belangrijk dat  eten en drinken in het ziekenhuis bijdragen aan gezondheid en herstel. 

Als ziekenhuis bieden wij zorg aan mensen. Eten en drinken vormen onderdeel van het zorgproces. Het is in onze optiek dan ook logisch en belangrijk dat  eten en drinken in het ziekenhuis bijdragen aan gezondheid en herstel. Waarom doen jullie mee met Goede Zorg Proef Je?

Wij als het Meander ziekenhuis bieden zorg aan mensen. Eten en drinken vormen onderdeel van het zorgproces. Het is in onze optiek dan ook logisch en belangrijk dat  eten en drinken in het ziekenhuis bijdragen aan gezondheid en herstel. 

Op welk initiatief zijn jullie het meest trots?

Op de manier waarop onze medewerkers in de catering hier mee aan de slag (zijn) gegaan. Op basis van de kennis die ze hebben (verkregen), stellen ze nu dagelijks gerechtjes samen die én lekker zijn én gezond! Dat is de ultieme combinatie.

Waar zijn jullie momenteel mee bezig?

Bij de continue ontwikkeling van gerechten en het bewustzijn creëren bij alle mensen die in ons ziekenhuis komen.

Wat heb je nodig om de doelen van het NPA te behalen?

Het in de praktijk realiseren van de doelen; bewustzijn en adaptie creëren vraagt tijd en veel proefsessies. Niet door schrijven, maar door doen, ga je mensen overtuigen.

Daar kunnen we nog veel in betekenen. 

Contact:

Charlotte Verhage van Egten
E-mail: cc.verhage@meandermc.nl

Social Media