OLVG Amsterdam

We zijn het meest trots op de volledig uitgerolde actuele visie op patiënten voeding welke een grote bijdrage levert aan het herstel van de patiënten bij het OLVG.

Waarom doen jullie mee met Goede Zorg Proef Je?

OLVG heeft het initiatief Goede zorg proef je omarmt vanuit de gedachte; dat eten en drinken een essentieel onderdeel uit maakt van het zorg proces. Het aanbieden van een uitgebalanceerd pakket eten en drinken kan bijdragen aan het herstel van de patiënt.

Op welk initiatief zijn jullie het meest trots?

De volledig uitgerolde actuele visie op patiënten voeding welke een grote bijdrage levert aan het herstel van de patiënten bij het OLVG

Waar zijn jullie momenteel mee bezig?

Het met marktpartijen verder uitwerken van de doelen behorende bij Goede Zorg Proef je. Denk hierbij aan vernieuwing en verandering binnen Horeca, banqueting en andere restauratieve voorzieningen voor al haar patiënten bezoekers, en medewerkers gedurende 24 uur per dag.

Wat heb je nodig om de doelen van het NPA te behalen?

Tijd om deze cultuuromslag te bereiken. Draagvlak van de diverse betrokken partijen binnen een grote Zorg organisatie. Duidelijke communicatie vanuit NPA naar de consument daarbuiten

Contact:

Michel Overwijk
E-mail: M.Overwijk@OLVG.nl

Social Media