Ipse de Bruggen

Binnen Ipse de Bruggen zijn we intensief bezig om gezonde leefstijl op de kaart te zetten. Voeding is hier, naast rookvrij en bewegen, een onderdeel van.

Waarom hebben jullie je aangesloten bij Goede Zorg Proef Je?
Wij sluiten ons graag bij jullie aan, omdat er binnen Ipse de Bruggen intensief bezig is om gezonde leefstijl op de kaart te zetten. Voeding is hier, naast rookvrij en bewegen, een onderdeel van. We willen graag inspireren en geïnspireerd worden.

Op welk initiatief zijn jullie het meest trots?
Wij zijn supertrots op onze beweegmascotte Moef. Waar Moef is wordt gelachen en bewogen. Daarnaast doen we veel evenementen waar we bewegen en goede voeding samen brengen. En dit jaar hebben we de tweede serie “wie is de Sjef” 5 cliënten worden gefilmd en maken hun lekkerste, gezondste en mooiste gerecht. Hieruit gaan er 2 naar de finale. De winnaar krijgt een kookworkshop voor op zijn locatie aangeboden.

Waar zijn jullie momenteel mee bezig?
We zijn hard bezig om een gezonde maaltijd op elk bord van de cliënt te krijgen. Hiervoor is kennis en kunde nodig van de medewerkers, maar ook de faciliteiten om een goede maaltijd op tafel te kunnen zetten. Een ingewikkeld proces, maar zeer interessant.

Wat hebben jullie nodig om de doelen van het Nationaal Preventie akkoord / Integraal Zorgakkoord te halen?
Leefstijl als de norm. Dit is erg breed doel en hier is nog veel voor nodig. Als eerste de urgentie op dit thema.

Wie is jullie contactpersoon(en) en wat zijn jullie Sociale Media kanalen?
Contactpersonen binnen Ipse de Bruggen gezonde voeding & leefstijl zijn:

Contactpersonen binnen Ipse de Bruggen communicatie: