Webinar Voeding en Depressie

Begin
08 mei 2023
11.00 uur
Einde
12:00 uur
Locatie
Online

Wil jij meer weten over welke voedingsstoffen een bijdrage leveren aan de behandeling? Hoe we in de GGZ de voedselomgeving zo kunnen inrichten dat we cliënten helpen gezonde keuzes te maken? En wil je van een ervaringsdeskundige horen welke rol voeding speelt bij het herstel?

Deze onderwerpen komen allemaal aan bod in het gratis webinar Voeding en Depressie, dat wordt georganiseerd door het waardenetwerk Verslaving en Gezonde leefstijl van de Nederlandse ggz en Goede Zorg Proef Je. Tijdens de webinar zal Jeroen Berkvens, oud-stagiair bij het project Goede Zorg Proef je van Alliantie voeding in de Zorg vertellen over zijn onderzoek naar voeding en depressie. Verder zal Dieuwke Vogelzang, adviseur Eetomgevingen van Stichting Voedingscentrum, vertellen over eetwissels en hoe je cliënten kunt helpen gezonde keuzes maken via de eetomgeving. Tot slot is Henk Schokker, ervaringsdeskundige bij GGZ Friesland, aan het woord. Hij zal vertellen over zijn ervaringen met voeding in zijn behandeling en herstel.

Inschrijven kan middels onderstaande link: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdHw0pl5aFlnvCfGpbvm2qq7FM63_tJjpUN3ss1ax7w0nKVYw/viewform

Kun je niet live meekijken? Geen nood, schrijf je in voor het webinar en ontvang na afloop een link om het webinar terug te kijken.