Personeelsrestaurant en medewerkers

Goede voeding geeft de nodige energie en draagt bij aan een gezonde werkomgeving. Wat doet uw zorginstelling om medewerkers vitaal te houden?

Personeelsrestaurant en medewerkers

Een ‘gezonde’ (zorg)instelling begint bij jezelf

Gezonde voeding is belangrijk voor voldoende energie op het werk en kan worden aangeboden volgens de nieuwste inzichten voor eetomgevingen. Voor het personeelsrestaurant betekent dit een (merendeels) gezond aanbod waarbij de gezonde keuze gepromoot worden, zodat het medewerkers makkelijk gemaakt wordt om hier zélf voor te kiezen. Verleiden in plaats van opleggen. Dan worden jouw medewerkers ambassadeurs voor vitaliteit en duurzaamheid. Een sterke visie, duidelijk beleid en een enthousiast team, in kleine stappen naar een gezonder voedingsaanbod. Het begint nu!

Volg ons op Twitter

Met trots presenteren wij de nieuwste #GoedeZorgProefJe tool: ‘Van visie naar implementatie’ ➡️ https://t.co/2Q9LDfL63r. Deze tool biedt handvatten om een visie ook daadwerkelijk te implementeren in de praktijk. Met dank aan de experts van de werkgroep Visie. #voedingindezorg https://t.co/dKZh4Qa1ql
RT @GelderseVallei: Wij zijn ervan overtuigd dat gezonde voeding, bewegen en slapen bijdragen aan de kwaliteit van leven van onze patiënten…

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en ontvang elk kwartaal het laatste nieuws over Goede Zorg Proef Je.

Goede zorg proef je is een project van:

Alliantie Voeding in de zorg

Uitgevoerd met steun van:

Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport

In samenwerking met

Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen
Ziekenhuis Gelderse Vallei
Voedingscentrum - eerlijk over eten
Nederlandse Vereniging van Diëtisten
Nationaal Preventie Akkoord