Personeelsrestaurant en medewerkers

Goede voeding geeft de nodige energie en draagt bij aan een gezonde werkomgeving. Wat doet uw zorginstelling om medewerkers vitaal te houden?

Personeelsrestaurant en medewerkers

Een ‘gezonde’ (zorg)instelling begint bij jezelf

Gezonde voeding is belangrijk voor voldoende energie op het werk en kan worden aangeboden volgens de nieuwste inzichten voor eetomgevingen. Voor het personeelsrestaurant betekent dit een (merendeels) gezond aanbod waarbij de gezonde keuze gepromoot worden, zodat het medewerkers makkelijk gemaakt wordt om hier zélf voor te kiezen. Verleiden in plaats van opleggen. Dan worden jouw medewerkers ambassadeurs voor vitaliteit en duurzaamheid. Een sterke visie, duidelijk beleid en een enthousiast team, in kleine stappen naar een gezonder voedingsaanbod. Het begint nu!

Volg ons op Twitter

Dank @iris_vries voor het benoemen van @voedingindezorg als een voorbeeld van mooie initiatieven in de zorg. 🥳 Wij zijn ook trots op de 35 GZPJ ziekenhuizen die zich dagelijks inzetten voor gezondere voeding in de zorg! #GoedeZorgProefJe @NPORadio1Nu

https://t.co/UwxADmtNte
Trots op onze ambitieuze Voorhoede ziekenhuizen! 👏Ook graag meedoen met de Goede Zorg Proef Je ziekenhuizen? Neem gerust contact op!
@UMCUtrecht #goedezorgproefje #preventieakkoord
https://t.co/738CGNvS9h

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en ontvang elk kwartaal het laatste nieuws over Goede Zorg Proef Je.

Goede zorg proef je is een project van:

Alliantie Voeding in de zorg

Uitgevoerd met steun van:

Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport

In samenwerking met

Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen
Ziekenhuis Gelderse Vallei
Voedingscentrum - eerlijk over eten
Nederlandse Vereniging van Diëtisten
Nationaal Preventie Akkoord