Bezoekersrestaurant

Een gevarieerd en gezond voedingsaanbod in bezoekersrestaurants dragen bij aan zowel het herstel van de patiënt als de gemoedstoestand van de bezoekers. Hier geldt: de gezonde keuze is de gemakkelijke keuze. Hoe houd je zo’n diverse plek gastvrij?

Bezoekersrestaurant

Gezond en rendabel voedingsaanbod

De komende weken vullen we deze pagina aan met best-practices en relevante informatie over een gezond en rendabel voedingsaanbod voor bezoekersrestaurants. Wil je geïnformeerd worden wanneer we nieuwe ontwikkelingen op dit gebied online plaatsen? Schrijf je dan onderaan deze pagina in voor de nieuwsbrief. Dan houden we je op de hoogte. Wil je graag nog een best-practice met ons delen? Neem dan contact met ons op.

Contact opnemen

Volg ons op Twitter

RT @C_ZulimdeSwarte: Lekker is de trekker op het #groentecongres2022 op de @FloriadeExpo. Chefs zijn cruciaal om patiënten te verleiden mee…
Meer groenten verwerken in recepten voor de zorg? We leren hoe dat kan tijdens de live kook demonstratie van #GoedeZorgProefJe ambassadeur en @GelderseVallei chefkok @nielsgerz1! 👨🏻‍🍳🥕🥦 #Groentecongres2022 https://t.co/qYyucn9Yrt

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en ontvang elk kwartaal het laatste nieuws over Goede Zorg Proef Je.

Goede zorg proef je is een project van:

Alliantie Voeding in de zorg

Uitgevoerd met steun van:

Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport

In samenwerking met

Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen
Ziekenhuis Gelderse Vallei
Voedingscentrum - eerlijk over eten
Nederlandse Vereniging van Diëtisten
Nationaal Preventie Akkoord