Bezoekersrestaurant

Een gevarieerd en gezond voedingsaanbod in bezoekersrestaurants dragen bij aan zowel het herstel van de patiënt als de gemoedstoestand van de bezoekers. Hier geldt: de gezonde keuze is de gemakkelijke keuze. Hoe houd je zo’n diverse plek gastvrij?

Bezoekersrestaurant

Gezond en rendabel voedingsaanbod

De komende weken vullen we deze pagina aan met best-practices en relevante informatie over een gezond en rendabel voedingsaanbod voor bezoekersrestaurants. Wil je geïnformeerd worden wanneer we nieuwe ontwikkelingen op dit gebied online plaatsen? Schrijf je dan onderaan deze pagina in voor de nieuwsbrief. Dan houden we je op de hoogte. Wil je graag nog een best-practice met ons delen? Neem dan contact met ons op.

Contact opnemen

Volg ons op Twitter

Al 81 ziekenhuizen en zorginstellingen zetten zich met Goede Zorg Proef Je van @voedingindezorg actief in om hun voedingsaanbod gezonder en duurzamer te maken voor patiënt, medewerker en bezoeker! Hoe gaat dat precies in zijn werk? Bekijk de film: https://t.co/wKq17mASI6
RT @voedingindezorg: #GoedeZorgProefJe | We vertellen graag over ons succesvolle project @ZorgProefJe! Daarom maken we er nu ook een film o…

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en ontvang elk kwartaal het laatste nieuws over Goede Zorg Proef Je.

Goede zorg proef je is een project van:

Alliantie Voeding in de zorg

Uitgevoerd met steun van:

Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport

In samenwerking met

Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen
Ziekenhuis Gelderse Vallei
Voedingscentrum - eerlijk over eten
Nederlandse Vereniging van Diëtisten
Nationaal Preventie Akkoord