Kookworkshop 'Gezonde eiwitrijke tussendoortjes'
Het kernteam van het koksnetwerk van Goede Zorg Proef Je nodigt koks uit andere zorgorganisaties van harte uit om samen te koken op woensdag 2 april in het UMC Utrecht. Het thema van deze bijeenkomst is: ‘Gezonde Eiwitrijke Tussendoortjes’.
Deze middag wordt begeleid door koks Eric-Jan Wissink (UMC Utrecht) en Kees van der Wal (St. Antonius) en staat in het teken van kennisuitwisseling, samen koken, en ontdekken wat de mogelijkheden zijn. Iedereen wordt vooraf uitgedaagd om zelf 1 of 2 gezonde eiwitrijke tussendoortje te ontwikkelen die tijdens de workshop worden gedeeld. Het zal dus echt een dag worden van halen én brengen.
Programma:
- 13.30 – 14.00 uur: Ontvangst
- 14.00 – 14.30 uur: Kennismaking en pitch over je gerecht (5 min per persoon)
- 14.30 – 15.30 uur: Bereiding in de keuken
- 15.30 – 16.00 uur: Proeven en evaluatie
- 16.00 – 16.30 uur: Presentatie en demonstratie van het huidige marktaanbod (door Kees van der Wal)
- 16.30 uur: Afsluiting met een drankje en tijd om kennis te delen
Helaas zit de bijeenkomst al vol, maar niet getreurd, er volgen er meer! Wil je je aanmelden voor het koksnetwerk en daarbij op de hoogte gehouden worden van de activiteiten, schrijf je je dan in via deze link.