Koksnetwerkbijeenkomst Zoutbeperkt koken
Het kernteam van het koksnetwerk van Goede Zorg Proef Je nodigt koks uit andere zorgorganisaties van harte uit voor een netwerkbijeenkomst op woensdag 17 september in het St Antonius – locatie Nieuwegein . Het thema van deze bijeenkomst is: ‘Zoutbeperkt koken’.
Hoe maak je een zoutbeperkte maaltijd smaakvol? Dit is een uitdaging waar velen van ons dagelijks mee te maken hebben. Deze ochtend staat in het teken van kennisuitwisseling, proeven, en ontdekken wat de mogelijkheden zijn. Iedereen zal vooraf weer uitgedaagd worden om een gezonde, lekkere maaltijd te ontwikkelen die laag in zout zit. De gerechten worden tijdens deze bijeenkomst gepitcht en geproefd.
De ochtend wordt begeleid door Kees van der Wal, chef-kok van het St Antonius ziekenhuis.
Programma:
08.30 – 09.00 Inloop
09.00 – 12.00 Programma incl. pitches meegebrachte maaltijden
Zodra het officiële programma bekend is, zal dit hier komen te staan.
Vooraanmelding koksnetwerkbijeenkomst 17 september
Ben jij erbij? Je kunt je alvast inschrijven via deze link.
Aanmelden koksnetwerk
Kan je deze dag niet, maar wil je als kok wel op de hoogte gehouden worden van toekomstige activiteiten? Schrijf je dan in voor het koksnetwerk via deze link.