Festival van de Leefstijl

Begin
11 september 2023
10.00 uur
Einde
17:15 uur
Locatie
Het Museum van de Geest, Schotersingel 2, 2021 GE Haarlem

Save the date! Op maandag 11 september organiseert het waardenetwerk Verslaving en Gezonde Leefstijl, een initiatief van de Nederlandse ggz in samenwerking met het Museum van de Geest voor de derde keer het Festival van de Leefstijl. Het Festival brengt een mix van (wetenschappelijke) kennis, innovaties en beleving op diverse leefstijlgebieden. De kwaliteit van een congres, verpakt als festival, dat wil je niet missen!

🍐 Naast lezingen en workshops, het ontspanplein en het activatieplein is er lekker, duurzaam en gezond eten. De workshops worden o.a. verzorgd door: Dieuwke Vogelzang van het Voedingscentrum over de ggz als eetomgeving – Gerda Pot van Alliantie Voeding in de Zorg over gezonde voeding tijdens onregelmatige diensten en Michel Kampert en Priscilla van der Geld van GGZ Delfland geven in hun workshop een kijkje in de keuken van VersZorgende.

🍎 Wil je concreet aan de slag én ook aandacht geven aan je eigen gezonde leefstijl en als kers op de taart ook nog accreditatiepunten verdienen, meld je dan snel aan zodat je er zeker bij bent!

👉 Bekijk hier het programma en koop een kaartje! 

Accreditatie is aangevraagd voor verpleegkundigen, verpleegkundig specialisten, psychiaters, leefstijlcoaches, diëtisten en ervaringsdeskundigen